De Wagenrenk, Onafhankelijke Specialisten Kliniek Nederland

Centraal gelegen in de bossen bij Wageningen vind je de Wagenrenk, een diergeneeskundig specialistisch centrum wat al meer dan 65 jaar voorop loopt bij het geven van specialistische zorg voor huisdieren. In deze 65 jaar is De Wagenrenk een begrip geworden in de veterinaire wereld. Deze positie als onafhankelijk instituut wordt in de huidige tijd vol overnames en de opkomst van grote spelers in de veterinaire wereld, alleen maar waardevoller. De Wagenrenk wil zijn unieke positie ook in de komende jaren verder uitbouwen door het geven van de beste specialistische zorg.

werken-bij-de-wagenrenk

Onafhankelijke professionals met een solide basis

Bij de Wagenrenk geloven we in samenwerking op basis van gelijkwaardigheid. We hebben allemaal hetzelfde doel, ons verder ontwikkelen en onze kennis en vaardigheden professioneel inzetten voor onze klanten. Daarom werkt de Wagenrenk met onafhankelijke specialisten. Professionals die het belang inzien van voortdurend ontwikkelen en elkaar helpen de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Toegewijd team

De beste zorg verlenen doe je niet alleen.  Door de aanwezigheid van een breed scala aan disciplines kunnen we in een nauwe samenwerking met elkaar een teamprestatie leveren die de kwaliteit van de diergeneeskundige zorg op een hoger niveau tilt. Ook onze paraveterinairen dragen hier aan bij. Uiterst toegewijd en vakbekwaam zijn ze onmisbare en waardevolle krachten in ons team.

Altijd op zoek naar toegewijde dierenarts-specialisten

Als diergeneeskundig specialistisch centrum zien we als geen ander de waarde van gedreven dierenarts-specialisten. We zijn daarom altijd op zoek naar dierenartsen die een erkende opleiding tot specialist volgen, of gevolgd hebben, in een deelgebied van de diergeneeskunde. Wil jij je kennis en ervaring die je binnen je specifieke specialisme hebt opgebouwd inzetten in een inspirerende, goed uitgeruste kliniek? Kom eens langs, we maken graag kennis!

Kennis maken, open sollicitatie of een andere vraag?

Neem gerust contact op:
0317 419 120 
manager@wagenrenk.com