Vacature Dierenarts Specialist Chirurgie (Orthopedie)

 

Beste collega’s,

 

De Wagenrenk heeft een vacature voor een Dierenarts Specialist Chirurgie, met affiniteit voor de Orthopedie. Wij willen u graag uitnodigen om op deze vacature te solliciteren.

De Wagenrenk  is als Diergeneeskundig Specialistisch Centrum al meer dan 65 jaar één van de grootste en meest toonaangevende tweedelijns dierenklinieken in Nederland. Centraal gelegen op een prachtige locatie in de bossen staat een moderne, ruime en  goed geoutilleerde kliniek. In 2015 is het pand geheel verbouwd en gerenoveerd en sindsdien van alle gemakken voorzien. In de Wagenrenk is een breed scala aan disciplines vertegenwoordigd en wordt op hoog niveau nauw samengewerkt in een team van dierenarts-specialisten.

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van onze collega zijn we op zoek naar een Dierenarts Specialist Chirurgie (met affiniteit Orthopedie)  die ons team in de toekomst wil komen versterken. Het gaat om een vacature van 2 tot 4 dagen per week. Wilt u,  als zelfstandig praktiserend  Veterinair Chirurg, graag samenwerken in een team van dierenarts-specialisten, in een goed uitgeruste kliniek op een prachtige locatie, laat het ons dan weten. Per email manager@wagenrenk.com of telefonisch via de praktijkmanager Annemiek Hoeben 0317 419120.

Uiteraard kunt u bij belangstelling ook vrijblijvend kennis komen maken zodat wij met gepaste trots kunnen laten zien wie wij zijn.

 

Het team van de Wagenrenk

Marjanne Zaal – Dierenarts Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren
Marjan Govers – Dierenarts Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren
Mariëtte Vink Nooteboom – Dierenarts Specialist Veterinaire Radiologie
Giora van Straten – Dierenarts Specialist Interne Geneeskunde Gezelschapsdieren
Marieke van der Kooij – Dierenarts Specialist Interne Geneeskunde Gezelschapsdieren
Yvette Schlotter – Dierenarts Specialist Dermatologie
Paul Theuns – Dierenarts Tandheelkunde en Kaakchirurgie
Roswitha van de Sandt – Dierenarts Specialist Oogheelkunde
Frans Stades – Dierenarts Specialist Oogheelkunde