Afspraak maken

Als uw dierenarts  u naar ons doorverwijst kunt u telefonisch een afspraak maken.

Bel: 0317 419120

(maandag t/m  vrijdag van 8.30 – 17.00 uur)

Wanneer u onverhoopt een reeds gemaakte afspraak niet kunt nakomen, kunt u deze afspraak – uitsluitend telefonisch – tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.
Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

Wat kunt u verwachten?

Uw huisdier is door uw eigen dierenarts naar ons doorverwezen. Let er vooral op dat voor bijna alle onderzoeken en behandeling uw dier nuchter moet zijn. Bij twijfel kunt u gerust contact opnemen met onze baliemedewerkers. Wij ontvangen graag via uw eigen dierenarts de reeds bekende medische gegevens van uw huisdier, zodat wij in aanvulling op de behandeling van uw dierenarts zo optimaal mogelijk onderzoek kunnen doen en een behandeling kunnen instellen. Als u een afspraak heeft gemaakt bij de Wagenrenk kunt u zich bij binnenkomst melden bij onze balie. Uw huisdier wordt hier ingeschreven. Eventuele medische onderzoeken en uitslagen (zoals bloed-, urineuitslagen en röntgenfoto’s) die u heeft meegekregen kunt u aan onze baliemewerker overhandigen. U ontvangt bij inschrijving een kaartje waarop de naam van de behandelende dierenarts/dierenarts-specialist staat vermeld en de wijze waarop deze voor u bereikbaar zal zijn voor eventuele vragen als u weer thuis bent.

Wanneer uw dier is ingeschreven, kunt u in onze wachtkamer plaatsnemen tot de desbetreffende dierenarts u oproept voor onderzoek en/of behandeling. Koffie, thee, soep en kleine versnaperingen zijn beschikbaar. Natuurlijk kunt u ook in onze wachtkamer gebruik maken van gratis WiFi. Na het onderzoek van uw huisdier zullen zoveel mogelijk uitslagen direct met u worden besproken. Een aantal onderzoeken kan echter elders plaats vinden bijvoorbeeld in geval van een CT scan of een MRI. De uitslagen hiervan worden achteraf zo spoedig mogelijk schriftelijk of per telefoon aan u en/of uw dierenarts doorgegeven. Het kan zijn dat uw dier ter observatie of behandeling moet worden opgenomen in onze kliniek. Gedurende deze periode raden wij een bezoek aan uw huisdier echter af. Het dier zal niet begrijpen dat u het weer achterlaat en kan daardoor van streek raken. U kunt echter rekenen op een uitstekende verzorging door ons team van assistentes.  Zij zullen hun uiterste best doen om uw dier zich zoveel mogelijk bij ons thuis te laten voelen.

Aan het eind van het onderzoek en/of behandeling van uw dier dient u de nota bij onze balie te voldoen. Wij verzoeken u vriendelijk er rekening mee te houden dat u uitsluitend per pin kunt betalen in de Wagenrenk.

Na uw bezoek aan onze kliniek wordt uw dierenarts zo spoedig mogelijk per email of telefonisch op de hoogte gebracht van de bevindingen en eventuele behandeling van uw huisdier.

 

Uw mening telt!

Uiteraard doen wij ons uiterste best om een bezoek aan onze kliniek met uw huisdier voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij staan altijd open voor suggesties en horen dan ook graag hoe u  het bezoek aan de Wagenrenk heeft ervaren.