De Wagenrenk – Diergeneeskundig Specialistisch Centrum Nederland
Keijenbergseweg 18
6705 BN Wageningen

T 0317 419 120
F 0317 420 480
info@wagenrenk.com

 

Spoed

Spoedgevallen kunnen uitsluitend via uw dierenarts worden afgesproken met de desbetreffende dierenarts-specialist. Bent u met uw huisdier al onder behandeling bij een dierenarts-specialist van de Wagenrenk dan kunt u in geval van spoed buiten de openingsuren van onze kliniek bellen naar de diensttelefoon 06 53967746.

Tarieven

Het is niet mogelijk om een eenduidige tarievenlijst op onze website te publiceren, op basis waarvan u zelf tot een goede indicatie van de te verwachten kosten zou kunnen komen. Mogelijk is aanvullend onderzoek nodig of worden meerdere diagnostische methodieken ingezet.

Wij begrijpen dat u vóór uw bezoek aan de Wagenrenk toch een duidelijke indicatie wilt hebben van de kosten die u – in uw specifieke situatie – kunt verwachten. U kunt daarom altijd een kostenopgave vragen bij de dierenarts-specialist naar wie u bent verwezen.

Algemene voorwaarden

Op de (behandelings)overeenkomst tussen de Wagenrenk en de cliënt (eigenaar dan wel de begeleider van het ter onderzoek en behandeling aangeboden huisdier) zijn de algemene voorwaarden van de KNMvD van toepassing. Lees onze algemene voorwaarden.

 Route