ALGEMENE CHIRURGIE & KNO & UROLOGIE

Marjanne Zaal
Drs. Marjanne Zaal is Nederlands Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren. Zij heeft haar opleiding tot specialist in Utrecht afgerond in 1999. Hierna is zij binnen de Faculteit Diergeneeskunde o.a. verantwoordelijk geweest voor de afdeling Urologie. Sinds 2002 is zij werkzaam in de Wagenrenk. De kleinschaligheid van de Wagenrenk maakt een direct en close contact met u en uw huisdier mogelijk. Naast de aanwezigheid van de diverse specialisaties is deze betrokkenheid volgens haar een voorwaarde voor een goede zorg en behandeling van uw dierbare huisgenoot.

Waarneming Marjanne Zaal
Na inspanning is het gezond om te ontspannen. Om dit plezier niet uit te stellen tot een onzeker moment in de toekomst heb ik besloten een sabbatical te nemen. Het wordt geen wereldreis, een berg beklimmen of een zeiltocht. Ik ga deze tijd in alle vrijheid besteden aan andere mooie en waardevolle zaken in het leven.

Ik ben heel blij dat ik een goede waarneemster voor deze periode heb gevonden.

Annika Haagsman

Van 13 maart tot 18 september 2017, gedurende 6 maanden,  zal Annika Haagsman mijn werkzaamheden in de Wagenrenk overnemen. Annika Haagsman is begin 2007 afgestudeerd als dierenarts. Hierna heeft ze anderhalf jaar in verschillende klinieken in Nederland gewerkt. Vervolgens is ze eind 2008 gestart met haar internship/roulantschap aan de Universiteit Utrecht. In vervolg hierop is ze begonnen met haar residency in Chirurgie in 2010 welke ze in 2014 heeft afgerond. Hierna heeft ze zich toegelegd op de weke delen chirurgie en in het bijzonder KNO en Urologie.De laatste jaren heeft ze met name klinisch werk verricht. Zij heeft  tevens onderzoek gedaan en onderwijs gegeven. Zowel onderwijs aan studenten als post-academisch onderwijs.

In principe zal de samenwerking met u als verwijzer niet veranderen. De patiënten die bij mij in behandeling zijn zullen ook door Annika Haagsman worden begeleid. Vanaf 18 september 2017 sta ik weer volledig tot uw beschikking.