TANDHEELKUNDE & KAAKCHIRURGIE

Dierenarts Specialist Tandheelkunde & Kaakchirurgie
Drs. Frans Knaake heeft in 2009 als eerste Nederlandse dierenarts zijn zesjarig opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond. Sinds mei 2006 is hij met veel plezier werkzaam op de Wagenrenk. Er is een nauwe samenwerking met andere vakgebieden zoals de oncologie (tumoren), chirurgie en de orthopedie. Door deze samenwerking kan de beste zorg worden geboden aan de patiënt en dat alles onder een dak. “De patiënt behandelen alsof het zijn eigen dier is” is zijn doelstelling

Afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 1989 te Utrecht. Na zijn afstuderen lange tijd werkzaam geweest als asieldierenarts en in zijn eigen algemene praktijk in Scheveningen. Sinds 1995 heeft de veterinaire tandheelkunde zijn bijzondere interesse. In februari 2006 heeft hij zijn algemene praktijk verlaten en houdt zich nu uitsluitend bezig met de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie. In november 2009 heeft hij als eerste Nederlandse dierenarts een zes jarig opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond.Hij is werkzaam op twee locaties in Nederland: eigen verwijspraktijk in Den Haag (bij Dierenambulance Den Haag) en bij Veterinair Specialistisch Centrum de WagenRenk (Wageningen).

Wanneer is hij in de kliniek De Wagenrenk? Elke dinsdag en woensdag. Op dinsdag en woensdag is hij via de balie van de Wagenrenk bereikbaar (0317 419120) en op alle overige werkdagen (behalve maandagen) op zijn mobiele nummer 06 21837660.